Εταιρικό Προφίλ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λόγω των συνεχών αυξήσεων, ανατιμήσεων αλλά και ελλείψεων όλων προιόντων και ειδικότερα των ελαστικών, οι τιμές που αναγράφονται σε αυτά, είναι απλά ενδεικτικές και δεν ισχύουν!!!! 

Πριν παραγγείλετε οτιδήποτε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα και την νέα τιμή του προιόντος.  

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων για δεκαετίες και έχει  καταξιωθεί από τους πελάτες της, σαν μία σοβαρή, υπεύθυνη, αξιόπιστη και ανταγωνιστική λύση σε κάθε απαίτηση και ζήτηση για τα ελαστικά, τις ζάντες, την ανάρτηση αλλά και κάθε είδους σχετικού αξεσουάρ του αυτοκινήτου σας. 

Βρίσκεται υπό την διεύθυνση νέας γενιάς στελεχών, βασισμένη τόσο στις ποιοτικές υπηρεσίες και την γνώση του αντικειμένου  όσο και  στην πολυετή  εμπειρία, το πάθος και την συνέπεια των παλαιών στελεχών της.

Συνδυάζοντας λοιπόν τις νέες τεχνολογίες με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, και λαμβάνοντας υπόψιν την ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε όλα τα προϊόντα μας και μέσω ενός νέου και εύχρηστου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με το νέο μας διαδικτυακό κατάστημα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε, να συγκρίνετε και τελικά να επιλέξετε, μέσα από εκατοντάδες προϊόντα, τα ελαστικά, τις ζάντες, ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, από την άνεση του προσωπικού σας χώρου.

Το έχουμε κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ εύκολη και ασφαλής η περιήγηση, η σύγκριση και η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων και αξεσουάρ που επιθυμείτε για το επιβατικό σας αυτοκίνητο, το 4Χ4 ή SUV, το επαγγελματικό σας όχημα ή την μηχανή σας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.