Αποστολές & Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε οι ίδιοι τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας.

Με αυτό τον τρόπο σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν παροχών (εφόσον αυτές ισχύουν για το συγκεκριμένο προϊόν), όπως τοποθέτηση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο αυτοκίνητό σας.

Για την παραλαβή των προϊόντων σας από το κατάστημά μας, θα πρέπει να έχετε λάβει πρώτα επιβεβαίωση από την εταιρεία μας μέσω email ή τηλεφωνικώς, ότι η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και έτοιμη για παραλαβή.

Η παραλαβή και τοποθέτηση των προϊόντων, θα πρέπει να γίνεται εντός των εργασίμων ημερών του καταστήματός μας.

2. Αποστολή στον χώρο σας

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από την εταιρεία μας στον χώρο σας, σε 4-5 ημέρες (εκτός ειδικών περιπτώσεων).

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει, πριν την αποστολή των προϊόντων, είτε μέσω email στο info@zantes-elastika.gr, είτε τηλεφωνικά στο +30 210 2582404.

Τα κόστη των μεταφορικών επιβαρύνουν τον παραλήπτη και υπολογίζονται κατά περίπτωση, και είναι ανάλογα του όγκου των προϊόντων και τις περιοχής στην οποία θα αποσταλούν.

  • ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο, σε προκαθορισμένα ωράρια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,5€ ανά τεμάχιο.
  • ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, χρησιμοποιούνται διάφορες μεταφορικές εταιρείες, αλλά μπορείτε να μας υποδείξετε την μεταφορική εταιρεία που προτιμάτε ή συνεργάζεστε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να μας καλέσετε για να σας πούμε τα έξοδα μεταφοράς που αφορούν την παραγγελία σας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, οι παραγγελίες μπορούν να καθυστερήσουν για τους παρακάτω λόγους:

  • Λόγω λανθασμένων στοιχείων του πελάτη κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του.
  • Λόγω προβλήματος στην πληρωμή των προΐόντων.
  • Λόγω προβλήματος στην παραγωγή ή και την διάθεση του προΐόντος.
  • Λόγω αδυναμίας στην τηλεφωνική ή ηλεκρονική επικοινωνία με τον πελάτη.
  • Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω απεργιών ή λόγω ανωτέρας βίας

3. Περιορισμός Ευθυνών

Η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό κατάστημά μας φροντίζει για την ενημέρωση σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή στο κατάστημα.

Σε αυτήν περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους τρόπους πληρωμής που διαθέτουμε. Δηλαδή να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω οποιαδήποτε πιστωτικής κάρτας (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ AMERICAN EXPRESS & DINERS) έως και σε 10 άτοκες δόσεις, αναλόγως του συνολικού ποσού αγοράς.

Για συνολικές αγορές έως και 200€ σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και με 4 άτοκες δόσεις.

Για συνολικές αγορές από 201€ έως και 400€ σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και με 6 άτοκες δόσεις.

Για συνολικές αγορές από 401€ έως και 600€ σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και με 8 άτοκες δόσεις.

Για συνολικές αγορές από 601€ και άνω σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και με 10 άτοκες δόσεις.

2. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση.

Η επιλογή της πληρωμής με Τραπεζική Κατάθεση είναι διαθέσιμη και κατά την παραλαβή από το κατάστημα καθώς και στην περίπτωση που επιλέξετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας να αποσταλούν σε εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στην απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. +30 210 2582404 ή να μας στείλετε Fax στο +30 210 2582635 ή email στο info@zantes-elastika.gr Για συναλλαγή μέσω e-banking στείλτε μας την επιβεβαίωση της κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό μας στο info@zantes-elastika.gr

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιβάρυνση των εξόδων εφόσον χρησιμοποιείτε διατραπεζικές συναλλαγές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί μία παραγγελία πρέπει το ποσό της κατάθεσης να είναι ακριβώς ίσο με το αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους  μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμ. Λογαριασμού: 132 402 137 13

IBAN: GR28 0110 1320 0000 1324 0213 713

  1. EUROBANK

Αριθμ. Λογαριασμού: 0026 0049 78 0200 694670

IBAN: GR05 0260 0490 0007 8020 0694 670

  1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ATTICA BANK)

Αριθμ. Λογαριασμού: 850 542 28

IBAN: GR35 0160 1630 0000 0008 5054 228

3. Πληρωμή με προπληρωμένες κάρτες (PREPAID CARD)

Για συναλλαγές που δεν επιθυμείτε την χρήση της πιστωτικής κάρτας ή εάν δεν έχετε στην κατοχή σας πιστωτική κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Prepaid Card. Την προμηθεύεστε από όλες τις τράπεζες με το ποσόν που επιθυμείτε να καταναλώσετε.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η επιλογή πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας ηλεκτρονικά.